-A
A
A+

Instructies: Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Activeer voorleesfunctie
terug naar boven
Sint-Gerardus-logo

Sint-Gerardus

OUKI _

Collectief overleg ouders & zorggebruikers

Het collectief overleg zorgt ervoor dat de stem van alle zorggebruikers en hun ouders gehoord wordt.

-Rocco, voorzitter OUKI-

Collectief overleg minderjarigen-ouderraad

Voor ouders, samen met ouders

OUKI –Ouders van Bijzondere Kinderen- neemt als collectief overleg voor de minderjarigen (- 21 jarigen) ook de rechten en plichten op van de ouderraad en zorgt voor een oudervertegenwoordiging wat schoolse aangelegenheden betreft. Er is een nauwe samenwerking met het collectief overleg van de volwassen zorggebruikers (+ 21 jarigen) van Sint-Gerardus.

Word jij ons nieuw lid?

Als lid ontvang je informatie uit eerste hand en heb je een goed zicht op de werking van Sint-Gerardus. Door het contact met andere ouders krijg je tips om bepaalde probleemsituaties aan te pakken en weet je ook dat je er nooit alleen voor staat en dat je steeds op iemand kan terugvallen. Je kan meewerken om de problematiek te verbeteren van de ganse groep, hetgeen eveneens je eigen problematiek verbetert!

Doe mee met onze steunactiviteiten!

OUKI organiseert jaarlijks een aantal steunactiviteiten om de zeeklassen, de zeilreis en het Sinterklaasfeest te sponsoren. Met de opbrengst sponsoren we ook projecten die niet door de overheid worden gesubsidieerd zoals een therapeutisch bad, tv’s, pc’s voor de klassen en leefgroepen,…

Onze jaarlijks terugkerende activiteiten zijn:

Volg onze activiteiten op Facebook!

Contacteer ons: ouki@sintgerardus.be

Download onze folder

Sint-Gerardus

Collectief overleg_

Collectief overleg meerderjarigen

Recht op inspraak

Het collectief overlegorgaan, ook wel de gebruikersraad genoemd, organiseert collectieve inspraak. Het bestaat uit gebruikers of hun vertegenwoordigers die de belangen van de gebruikers bewaken en verdedigen. Wij kunnen vragen stellen en adviezen geven aan de directie en de beheerders van Sint-Gerardus. Voor belangrijke wijzigingen, zoals de invoering en opvolging van woon- en leefkosten, is overleg met het collectief overlegorgaan verplicht!

Activiteiten voor de zorggebruikers

  • Fietsdag
  • Tuinfeest: eerste donderdag van augustus
  • WandelBBQ in september/oktober

Het Collectief Overleg coördineert met vrijwilligers tweewekelijkse gebedsvieringen op maandagavond en Casino-spelen op woensdagnamiddag en zorgt ook ieder jaar voor een nieuwjaarsgeschenk!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial