-A
A
A+

Instructies: Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Activeer voorleesfunctie
terug naar boven
Sint-Gerardus-logo

Sint-Gerardus

Steun ons_

Ik doe een gift

Ik doe een gift/ik schenk een legaat

Je helpt ons met een gift op rekeningnummer BE16 4548 0876 7174 en ontvangt vanaf 40 euro een fiscaal attest.

Organiseer je een feestje?

Redenen genoeg om een feestje te geven: geboorte, huwelijk, verjaardag of gewoon zomaar! Toon je maatschappelijke betrokkenheid en vraag je gasten om een gift voor Sint-Gerardus in plaats van cadeautjes… je kan ook een specifiek project uitkiezen. Deel zo de belangrijke momenten in je leven op een duurzame manier en maak een verschil!

Wil je een legaat schenken?

Een legaat is een schenking via testament.  Het krijgt dus pas uitwerking bij de dood van de schenker. Het is mogelijk een deel van jouw nalatenschap te bestemmen voor Sint-Gerardus. Deze nalatenschap kan zowel roerende (geld, aandelen,..) als onroerende goederen (grond, een appartement of een huis,…) omvatten.

Je kan ook tijdens je leven al een schenking doen aan Sint-Gerardus als goed doel. Natuurlijk ga je hierbij niet over een nacht ijs. Wil je alles eens op een rijtje zetten? Neem dan contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden. Of neem contact op met je notaris. Omwille van organisatorische redenen, vragen we je om legaten en schenkingen over te maken aan het steunfonds van Sint-Gerardus, vzw Sigeri op rekeningnummer BE16 4548 0876 7174.

Deze gegevens stel je best ter beschikking van je notaris.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial