-A
A
A+
Sint-Gerardus-logo

Instructies: Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Activeer voorleesfunctie
terug naar boven

Sint-Gerardus

Nieuwsbericht _

[h]ARS kunstveiling do. 5 oktober 2023

12 september, 2023


Alle nieuwsberichten
Contacteer Ons

[h]ARS kunstveiling do. 5 oktober 2023

Wij nodigen je graag persoonlijk uit voor de 2de editie van onze [h]ARS kunstveiling op donderdag 5 oktober om 19 uur op onze campus te Diepenbeek, en dit onder het genot van een hapje en drankje.

 

Tijdens dit event worden de originele kunstwerken gemaakt door de jongeren geveild oor Armand Schreurs als veilingmeester “met een ludieke toets” zoals we hem kennen. De werken werden geselecteerd door kleppers uit het vak, namelijk Koen Vanmechelen, Sofie Van de Velde en Nele Bynens. Van elke kunstwerk is er slechts 1 origineel exemplaar dat uitsluitend tijdens de veiling verkocht zal worden. De opbrengsten zijn ten voordele voor de jongeren.

Je kan de jonge kunstenaars in volle euforie en spanning ontmoeten. Zij kijken er enorm naar uit om jou te ontmoeten. Tijdens deze veiling zal je ook muzikaal verwend worden door Emmy d’Arc.

De veiling biedt een unieke kans om een bijzonder kunstwerk aan te schaffen, waarmee je direct bijdraagt aan een warm doel. Wil je graag meebieden en kans maken op een uniek kunstwerk met een warm [h]ART? Stuur dan een mail naar stephanie@h-ars.be (naam, contactgegevens en aantal aanwezigen vermelden).

Kan je niet aanwezig zijn maar wil je graag ter gelegenheid van het eindejaar een bijzondere snaar raken bij jouw klanten, partners of medewerkers? Schenk een prachtig kunstwerk met een warm hart. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd gemaakt is en klaarstaat!

 

De werken die de jonge kunstenaars (tot nu toe) hebben gemaakt, vind je op de website van [h]ARS.

 

[h]ARTelijke groeten

Erik Monard & Lieze Geebelen

Ellen Capiot & Nele Bynens

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial