-A
A
A+

Instructies: Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Activeer voorleesfunctie
terug naar boven
Sint-Gerardus-logo

Sint-Gerardus

BuSO _

BuSO type 4

Buitengewoon Secundair Onderwijs type 4

Opleidingsvorm OV1 of OV4: wat past er bij jou? 

Met de opleidingsvorm OV1 willen wij jongeren stimuleren in de ontwikkelingsdomeinen wonen, werken/dagbesteding en vrije tijd. Het doel? Je eigen plek leren te verwerven in de maatschappij. Met onze stromingen competentieleren en ervaringsleren vertrekken we vanuit jouw mogelijkheden!

mOVe 4ward’ is onze opleidingsvorm OV4. Hier krijg je het programma van het gewoon secundair onderwijs maar dan met doelstellingen en ondersteuning aangepast aan jouw problematiek. Je kan er dus een getuigschrift of diploma secundair onderwijs halen!

Daarnaast ondersteunt onze school ook leerlingen en leerkrachten in het gewone onderwijs door het Sint-Gerardus ondersteuningsteam. 

Ben je voor langere tijd afwezig wegens ziekte? Of ben je chronisch ziek en geregeld afwezig voor kortere perioden? Dan kan tijdelijk onderwijs aan huis een oplossing zijn.

Contacteer ons!

Directeur BuSO: Ellen Capiot – 011 350 142 – ellen.capiot@sintgerardus.be

Pedagogen BuSO: Carolien Vanmarsenille (OV1) – 011 350 161 – carolien.vanmarsenille@sintgerardus.be en Tine Wastiels (OV4) – 011 350 116 – tine.wastiels@sintgerardus.be

Sint-Gerardus

Inschrijvingen _

Inschrijvingen

De inschrijvingsprocedure in het BuSO start met een kennismakingsgesprek en een schoolbezoek. We geven je dan informatie over onze school en de algemene werking.

Heb je interesse om in onze school in te schrijven?

Neem dan steeds contact op met onze psychopedagogische dienst.

Voor inschrijvingen in OV1 kan je terecht bij Carolien Vanmarsenille: carolien.vanmarsenille@sintgerardus.be – 011 350 116.

Inschrijven voor OV4 doe je via Tine Wastiels: tine.wastiels@sintgerardus.be – 011 350 161.

Je kan met een type 4-verslag van het CLB altijd inschrijven als externe leerling (zonder ondersteuning van het MFC). Indien je bijkomende ondersteuning nodig hebt vanuit het MFC Sint-Gerardus, kan je contact opnemen met het MFC Sint-Gerardus.

Open plaatsen OV1: Volzet

Open plaatsen OV4: 7 leerlingen

Onze inschrijvingsprocedure
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial